LAKIAPUA PORISSA – YKSITYISILLE JA YRITYKSILLE

Ota yhteyttä

Lakiasiaintoimisto Jouni Lehtimäki Oy on tarjonnut kokonaisvaltaista lakiapua niin yksityishenkilöille kuin yrityksille vuodesta 1997 asti. Juridisen asiantuntemuksen lisäksi avustamme erilaisissa talouteen sekä verotukseen kytkeytyvissä lakiasioissa. Lähdemme Sinun henkilökohtaisista oikeusaputarpeistasi ja etsimme järkeviä ja perusteellisia ratkaisuja näkemystäsi kunnioittaen.

Toimistomme sijaitsee Porissa, mutta kattavan verkostomme ansiosta palvelemme sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa sekä Venäjällä ja Euroopassa.

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme! Odotamme yhteydenottoasi.

Maksuton hinta-arvio

Kartoitamme oikeusavun tarpeesi maksuttomassa alkuneuvottelussa. Puhelimitse, sähköpostitse tai toimistokäynnillä käydyn alkuneuvottelun perusteella arvioimme toimeksiannon kustannukset, ja keskustelemme kanssasi miten tilanteessasi kannattaa toimia.

Palvelut yksityisille

Henkilöiden tarpeet juridisissa kysymyksissä vaihtelevat elämäntilanteen mukaan. Lähestymme kaikkia toimeksiantojamme tapauskohtaisesti, ja kartoitamme yksilökohtaiset tarpeesi ja päämääräsi. Maksuton alkuneuvottelu lakimiehen kanssa tarjoaa mahdollisuuden käydä läpi tilanteesi ja mahdolliset toimintatavat. Monimutkaiselta tuntuvaan lakipulmaan saattaa löytyä suoraviivainen ratkaisu asiantuntijan avulla. Voit luottaa siihen, että avustamme Sinua kaikissa oikeudellisissa asioissa. 

Palvelut yrityksille

Lakiasiaintoimisto Jouni Lehtimäki Oy tarjoaa kattavat lakipalvelut myös yritysjuridiikan saralla. Avustamme yrityksesi sopimusasioissa ja pidämme huolen siitä, että liiketoimintasi jatkuu riskittömänä. Autamme sopimusten tulkinnassa ongelmatilanteissa, sekä neuvomme kuinka yrityksesi kannattaa toimia. Voit kääntyä puoleemme niin hallintoon, talouteen ja verotukseen liittyvissä lakiasioissa ja luottaa siihen, että löydämme yrityksesi kannalta parhaat mahdolliset toimintatavat ja ratkaisut.

Hinnasto

Lakiasiaintoimisto Jouni Lehtimäki Oy:n palkkio perustuu työhön käytettyyn aikaan. Lähtökohtainen tuntiveloitus on 240,00 euroa + arvonlisävero (292,80 euroa, sis. ALV 24 %). Tuntihinnasta sovitaan kuitenkin päämiehen kanssa aina tapauskohtaisesti etukäteen. Jutuissa joissa työmäärä on etukäteen arvioitavissa riittävällä tarkkuudella, voidaan toimeksiannolle sopia myös kiinteä tai enimmäishinta. Tarvittaessa neuvottelemme palkkion maksamisesta osamaksulla. Palkkion lisäksi laskutamme kuluina erikseen viranomais- ja tuomioistuinmaksut.


Oikeudenkäyntiasioissa päämiehillä on usein mahdollisuus käyttää myös vakuutusyhtiönsä myöntämää oikeusturvavakuutusta tai tietyin ehdoin oikeus valtion kokonaan tai osittain kustantamaan oikeusapuun. Toimeksiantoa vastaanottaessa selvitetään, saadaanko palkkiota katettua oikeusturvavakuutuksesta tai julkisista varoista. Mikäli asiaan myönnetään oikeusapu, tuntiveloitus on 110,00 euroa + arvonlisävero (136,40 euroa, sis. ALV 24 %).

Lakiasiaintoimisto Jouni Lehtimäki Oy käyttää myös joissakin oikeudellisissa asioissa kiinteitä hintoja, jotka sisältävät 24 %:n arvonlisäveron:

 • Perunkirjoitus 744,00 €
 • Sopimusperinnönjako (riidaton ja selkeä) 992,00 €
 • Toimitusperinnönjako 2.480,00 €
 • Testamentti 248,00 €
 • Edunvalvontavaltakirja 248,00 €
 • Avioerohakemuksen laatiminen ja toimittaminen tuomioistuimeen 248,00 €
 • Avioehto (ilman erityisiä määräyksiä) 248,00 €
 • Ositussopimus 992,00 €
 • Toimitusositus 2.480,00 €
 • Irtaimen kauppakirja, lahjakirja tai vastaava asiakirja 248,00 €
 • Kiinteistön luovutuskirja 496,00 €
 • Velkakirja 248,00 €
 • Osakeyhtiö perustaminen 992,00 €
 • Yhdistyksen ja säätiön perustaminen 1.984,00 €.